OLIMPIJSKI SPREJEM ŠPELE PONOMARENKO JANIĆ

Sporočamo vam, da bo svečani sprejem naše olimpijke ŠPELE PONOMARENKO JANIĆ v ponedeljek, dne 22. avgusta 2016 s pričetkom ob 11.00 uri v prostorih Kajak kanu kluba Žusterna.

Dobimo se v Žusterni, vabljeni!

Na spletni strani Regional Obala so tako zapisali:

Kajak kanu klub Žusterna v ponedeljek pripravlja svečani sprejem svoje članice Špele Ponomarenko Janić, ki se ji je za las izmuznila medalja na letošnjih igrah v Riu.


Ponomarenko Janićeva je na letošnjih igrah izboljšala svojo olimpijsko uvrstitev, saj je v sprintu v kajaku na 200 metrov zasedla nehvaležno četrto mesto, s čimer je dokazala, da sodi v svetovni vrh.
Koprčanka je tekmovala tudi v razdalji na 500 metrov, v kateri je na letošnjem svetovnem prvenstvu osvojila bronasto kolajno, a tokrat ji uvrstitev v finale A ni uspela in na koncu je osvojila 10. mesto.Svečani sprejem, ki se ga bo udeležil župan Mestne občine Koper Boris Popovič in predstavniki Kajakaške zveze Slovenije, bo ob 11. uri v Žusterni v prostorih kajak kanu kluba Žusterna.Kajak kanu klub Žusterna v ponedeljek pripravlja svečani sprejem svoje članice Špele Ponomarenko Janić, ki se ji je za las izmuznila medalja na letošnjih igrah v Riu.


Informacije o novici:
Objavil: Adrijana Nemac
Datum objave: 19. 08. 2016 13:36:21