BOHINJ - PRIPRAVE NA EVROPSKO PRVENSTVO

Že od sobote, 20.06.2015 so v Bohinju naši tekmovalci Metka, David in Žiga, ki pridno trenirajo ter se z vsemi močmi pripravljajo na evropsko prvenstvo v maratonu, ki bo v Bohinju v času od 3.07. do 5.07.2015.

Iz Bohinja so se nam javili naši tekmovalci Metka, David in Žiga, ki se pridno pripravljajo na evropsko pravenstvo v maratonu. Svoje utrinke so prenesli na papir ter sporočajo:

V soboto, dne 20.06.2015 smo se odpravili v Bohinj na priprave na evropsko prvenstvo v maratonu. S treningi smo pričeli že takoj v nedeljo. Le-ti so se nam na začetku zdeli dolgi in naporni, saj nas je večina navajena treningov na kratke proge, vendar nam gre sedaj že bolje. Maratonska piramida nam ni delala težav, kljub temu, da je bila dolga. Treningi potekajo po točno zastavljenem planu. Trener Stane je z našimi časi zadovoljen, kakor je zadovoljen tudi z našim napredkom, ki nam je uspel v tako kratkem času. Kljub trdnemu delu - treniranju smo se imamo lepo, spoznali smo nekaj novih prijateljev iz tekwando kluba in z njimi opravili tudi krajši trening za sprostitev. Zadovoljni s potekom priprav upamo na čim boljšo uvrstitev na evropskem prvenstvu.

Metka, David in Žiga


Informacije o novici:
Objavil: Matjaž Šuber
Datum objave: 2. 07. 2015 15:55:08