XIII. MEDNARODNA REGATA ANKARAN 2014 - V. POKAL LUKE KOPER

Tekmovanje za V. pokal Luke Koper se je ovijalo v soboto, 2. avgusta 2014 v Valdoltri.

Poletne počitnice se prevešajo v drugo polovico, naše kajakašice in kajakaši pa v vrhuncu sezone dosegajo izvrstne rezultate. Prva mesta gredo za med, prav tako tudi druga in tretja, da ne govorimo o dvojcih ali pa, ko so vse tri stopničke rezervirane za KKK Žusterna.

Tokratno regato je organiziral Kajak kanu klub Ankaran, ki mu gredo čestitke za organizacijo, predvsem pa za odlično pašto. Take ne postreže nihče drugi. Motečih valov v soboto ni bilo, sem in tja se je na regatnem polju znašel kak nepridiprav s svojim plovilom (Murphy bi rekel: "Na nepravem mestu v nepravem trenutku!"), ampak ekipa KKK Ankaran je vse uredila. No, razen tiste rdeče boje, ki je bila postavljena nekje blizu Kopra, je pa KKK Žusterni prinesla še eno medaljo ....

Pogrešali smo nekaj naših članov, ki so se mudili na pripravah v Mostu na Soči, pa tudi naše cicibančke.

Čestitke vsem našim športnicam in športnikom, ki so, čeprav največkrat na najvišji stopnički, dosegli skupno drugo mesto, takoj za KKK Orko iz Ankarana. Pogrešali smo Oštrbenkovo ekipo in Bohinjce. Sicer pa se kmalu vidimo na Ptuju. In ne pozabite: kjer je volja, je tudi moč.

Akcijaaaaa za državno!Informacije o novici:
Objavil: Adrijana Nemac
Datum objave: 7.8.2014. 6:51:35